Dit bericht bekijken op Instagram

🔄👶🏼

Een bericht gedeeld door Victor Mollejo (@victormollejo) op

Dromen komen uit: Victor Mollejo van fan naar grootste talent van Atlético

admin • 10:04, 14-09-2018 / Laatste Update: 01:24, 08-01-2024

4 jaar geleden was Victor Mollejo door het dolle heen toen hij met zijn held Diego Costa op de foto mocht. Inmiddels staat de 17-jarige aanvaller samen met Costa op het trainingsveld van Atlético Madrid. Het verhaal van een mannetje met een zeldzame ziekte en zeldzame goed schot.

Mollejo wordt in Madrid gezien als één van de grootste talenten voor Los Rojiblancos. Op zijn 16e mocht de Spanjaard al meeballen tijdens een oefenwedstrijd met het 1e tegen Leganes. Daarmee werd de rechtsbuiten de 1e speler voor Atlético die in de 21e eeuw is geboren.

Nergens haar

Het kale hoofd van de aanvaller is in Spanje niet meer zo opvallend. Mollejo speelt al jaren mee bij de jeugdteams van de nationale ploeg. Dat hij geen haar heeft komt door de ziekte 'Alopecia Areata'. Een ziekte waardoor je een gedeelte of al je haar op je lichaam verliest. Voor de rest tast de ziekte niks aan. Mollejo heeft dus nergens haar op zijn lichaam.

1e goal= aandacht

Deze zomer maakte de kale aanvaller zijn 1e doelpunt in het rood-witte tricot van Atléti. In een oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain prikte mocht hij 30 minuutjes meeballen en dat liet hij niet onopgemerkt voorbijgaan.

Tekst loopt door onder Video

Daarmee is zijn bekendheid ook direct gestegen. Liverpool liet al blijken interesse te hebben in de jonge aanvaller. Grote kans alleen dat Mollejo gewoon in Madrid blijft. Hij is daar namelijk nu al El Niño (het kind) van de club.