Eden Hazard hoopt in laatste Chelsea-wedstrijd nog een prijs te kunnen pakken
i

BSR Agency

Eden Hazard hoopt in laatste Chelsea-wedstrijd nog een prijs te kunnen pakken

admin • 12:54, 10-05-2019 / Laatste Update: 13:59, 07-01-2024

Eden Hazard kroonde zichzelf donderdagavond maar weer eens tot de held van de avond door de beslissende penalty in de halve finale van de Europa League raak te schieten. Door de benutte strafschop won Chelsea de penaltyserie en vloog Eintracht Frankfurt uit het toernooi.

De kans is groot dat de Europa League-finale, op 29 mei in Bakoe, de laatste wedstrijd van de Belg in het shirt van Chelsea wordt. "Ik wil iets winnen voor deze club en voor dit team, dat is het enige waar ik nu mee bezig ben'', zei Hazard. "We zijn blij, maar de klus is nog niet geklaard. We hebben nog de finale tegen Arsenal te gaan. Als dat mijn laatste wedstrijd voor deze club wordt, dan ga ik er alles aan doen om een prijs te pakken.''

De 28-jarige dribbelaar wordt al lange tijd gelinkt aan Real Madrid. Hazard heeft al eens toegegeven dat hij maar al te graag naar De Koninklijke verhuist en aangezien zijn contract bij Chelsea komend jaar afloopt, is de kans groot dat de Londenaren nog even willen cashen. "Iedereen bij Chelsea wil dolgraag dat hij blijft en hier zijn carrière afsluit'', zei teamgenoot Ruben Loftus-Cheek. "Maar Eden beslist. Welke keuze hij ook maakt, wij zullen die respecteren."