📸 | BAH! Europa League-duel van Wolves ligt 11(!) minuten stil na deze gruwelijke overtreding
i

GetyyImages

📸 | BAH! Europa League-duel van Wolves ligt 11(!) minuten stil na deze gruwelijke overtreding

admin • 00:49, 08-11-2019 / Laatste Update: 02:42, 07-01-2024

Een afschuwelijk beeld tijdens het Europa League-duel tussen Wolverhampton en Slovan Bratislava. Wanneer Raul Jimenez voor de Engelsen met een omhaal wil scoren, gaat dit op zeer pijnlijke wijze mis. Hij mist de bal en raakt in plaats daarvan ongelukkig zijn directe tegenstander Kenan Bajric in het gezicht!

De wedstrijd werd door scheidsrechter Bas Nijhuis onmiddellijk stilgelegd en wat volgde was een beeld waarbij je spelers vol ongeloof ziet kijken naar Bajric, die knock-out op de grond ligt. Nadat het duel 11 minuten stil was gelegd, werd de verdediger van Slovan Bratislava per brancard van het veld gedragen. Het is nog niet bekend wat zijn precieze toestand is.

Pikant detail: het is diezelfde Raul Jimenez die Wolves in de slotfase laat juichen. Diep in blessuretijd maakt hij de enige treffer.

André Gomes

De gedachten gaan na deze overtreding direct terug naar André Gomes. De Portugees van Everton werd in het Premier League-duel tegen Tottenham Hotspur neergehaald door Son Heung-Min, waarna hij ook nog eens in botsing kwam met Serge Aurier. Zijn voet kwam vervolgens scheef te liggen, wat ook voor vreselijke en emotionele toestanden zorgde.

Hieronder zijn een paar beelden van de overtreding van Jimenez op Bajric.