FC Twente op trainingskamp mét Ziyech

FC Twente op trainingskamp mét Ziyech

admin • 15:28, 31-12-2015 / Laatste Update: 15:01, 12-12-2023

FC Twente gaat zondag met 25 spelers op trainingskamp. De Enschedese club verblijft een kleine week in de buurt van de Spaanse stad Murci

Bij die 25 spelers zitten ook nog Hakim Ziyech en Renato Tapia. Hun namen worden veelvuldig genoemd als mogelijke vertrekkers de komende maand.  "Er gaan veel verhalen, maar er heeft zich concreet nog niemand voor een speler van ons gemeld", zegt René Hake.

Nieuwe spelers

De oefenmeester gaat er nog steeds vanuit dat hij in de eerste wedstrijd na de winterstop, thuis tegen Heracles, de beschikking heeft over dat tweetal. "Maar iedereen weet hoe het werkt: een dag voor de wedstrijd kan alles anders zijn."

Over de komst van versterkingen is op dit moment niets bekend bij Twente. De clubleiding is nog bezig te onderzoeken wat de exacte mogelijkheden zijn na het reddingsplan van de gemeente Enschede. Technisch directeur Ted van Leeuwen gaf voor de winterstop aan dat er hoe dan ook nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd gaan worden. Het probleem is dat Twente nauwelijks financiële mogelijkheden heeft om te investeren.