Gedumpte Pellè vermaakt zich ook prima zonder Italië (foto)
i

ANP

Gedumpte Pellè vermaakt zich ook prima zonder Italië (foto)

admin • 10:05, 10-11-2016 / Laatste Update: 00:16, 06-01-2024

Graziano Pellè verdient z'n money momenteel lekker in China. De spits ging naar Azië om te voetballen, maar werd al meteen op 't hart gedrukt dat ie wel risico nam door uit beeld te raken bij het Italiaans elftal. Na een goed EK mocht-ie zich wel gewoon melden, maar Pellè heeft het al goed verneukt bij de nieuwe coach Ventura. Hij is er deze interlanperiode niet bij vanwege een ruzie. De spits heeft een prima oplossing gevonden.

Pellè geniet met z'n knappe meissie van een heerlijke vakantie. De mooiboy uit Italië plaatste donderdagochtend een foto op Instagram met daarbij de tekst 'De sleutel naar je saldo bewaren is weten wanneer je het verliest'.  Hij doelt daarmee op een vakantie die zeker wat poen kost. Maar ja, wat kan het hem boeien over 2 jaar als-ie 40 miljoen ziet staan?

Ruzietje

Pelle voetbalt de komende jaren dus in China en de bondscoach waarschuwde hem deze zomer al dat-ie mogelijk uit beeld raakt omdat Azië zo ver weg is. Ventura riep Pellè wel op, maar de spits was boos vanwege een wissel. Hij deed wat kinderachtig door de bondscoach geen handje te geven en kan meer speeltijd nu dus vergeten. Ventura was duidelijk en zei dat de laatbloeier het Italiaanse shirt niet zou respecteren.

Vakantie

Maar ach, Pellè heeft lekker een weekje vrij en geniet heerlijk. Kijk maar:

" The 🔑 to keeping your BALANCE is knowing when you've lost it ". 😉

Een foto die is geplaatst door Graziano Pellè (@gpelle19_official) op