Gehavend Real blijft net overeind tegen strijdlustig Betis (video's)

admin • 23:40, 13-01-2019 / Laatste Update: 20:14, 04-01-2024

In Amsterdam zullen ze zondagavond geïnteresseerd hebben gekeken naar de wedstrijd tussen Real Madrid en Real Betis. In Sevilla speelde Madrid een draak van een wedstrijd, maar zag een kolkend Benito Villamarín Betis uiteindelijk toch verliezen. Eindstand: 1-2.

Zonder de geblesseerden Gareth Bale, Marco Asensio, Thibaut Courtois en Toni Kroos, begon de wedstrijd prima voor Los Blancos. In de 13e minuut schoot Luka Modrić namelijk nog de 1-0 binnen. Na wat geklungel, een schot van Karim Benzema en Dani Carvajal kwam de bal voor de voeten van de wereldvoetballer van het jaar. Die schoot prima binnen.

Tekst loopt door onder video

Daarna ging het eigenlijk lang bergafwaarts voor de Madrilenen. Zeker de 2e helft had de miljoenenploeg weinig in de melk te brokkelen. Het was dus ook wachten op de gelijkmaker en die kwam er ook in de 67e minuut op naam van Sergio Canales. Na veel gedoe met de VAR bleek de goal van de oud-speler van Madrid geen buitenspel te zijn.

Het was tot de 88e minuut wachten voor de Madrid-fans. Oud-speler van Betis Dani Ceballos nam plaats van een metertje of 20 en schoot de bal via de muur binnen.

Daarmee houdt Madrid het gat tot Barcelona enigszins klein. Real staat nu 4e met 33 punten. 10 punten minder dan koploper Barça.