Griezmann: 'Ik zal nooit van m'n leven bij Arsenal tekenen!'
i

Pro Shots

Griezmann: 'Ik zal nooit van m'n leven bij Arsenal tekenen!'

admin • 12:55, 29-11-2017 / Laatste Update: 20:43, 07-01-2024

Atlético Madrid's sterspeler Antoine Griezmann staat al langer in the picture bij verschillende Premier League-clubs, vooral bij Manchester United. De Franse aanvaller sluit een transfer naar Engeland niet uit, maar naar 1 club gaat hij zeker niet: ,,Ik zal nooit bij Arsenal tekenen", zegt hij in zijn autobiografie Griezmann.

Dat heeft een duidelijke reden, want de Fransman is namelijk in het verleden ooit eens goed genaaid door de Gunners. In 2013 was hij flink aan het onderhandelen met de Londense club, maar werd aan het lijntje gehouden. ,,Ik wachtte, ik wachtte en ik wachtte", schrijft hij in zijn boek.

'Heb geduld' 

Er kwam maar geen nieuws vanuit Londen, en dus besloot Griezmann via zijn adviseur te informeren wat nu toch de stand van zaken was. ,,Eric (zijn adviseur, red.) belde Gilles Grimandi (de scout van Arsenal, red.) en die zei dat de trainer nog steeds interesse in mij had. Ik moest geduld hebben en blijven wachten", vertelt hij.

'Vergeet het!'

Dat wachten duurde zo lang dat hij, een paar uur voor de transfermarkt dicht ging, nog steeds niks had gehoord: ,,Toen pas liet hij weten dat Arsenal mij toch niet wilde overkopen. Ik houd er niet van als ze me iets vertellen en dat het vervolgens niet gebeurt."

Een tijdje later werd Griezmann wéér benaderd door Arsenal, maar toen was hij er klaar mee: ,,Vergeet het! Na de klap die ze ons de vorige keer hebben uitgedeeld."