Guardiola blijft hoopvol na nieuwe zeperd ManCity: 'Het seizoen is nog lang'
i

Pro Shots / Action Images

Guardiola blijft hoopvol na nieuwe zeperd ManCity: 'Het seizoen is nog lang'

admin • 20:47, 26-12-2018 / Laatste Update: 11:08, 07-01-2024

Manchester City is het even helemaal kwijt in de Premier League. De ploeg van Pep Guardiola moest op 'Boxing Day' wederom een bittere pil slikken. Tegen Leicester City werd een voorsprong weggegeven en verloren 'The Citizens' met 2-1Dat betekende de 3de nederlaag in de laatste 4 competitiewedstrijden.

Zo heeft Manchester City geen beste kerst achter de rug. Afgelopen zaterdag ging Crystal Palace (2-3) er nog verrassend met de 3 punten vandoor, deze keer was Leicester een sta in de weg. De achterstand op koploper Liverpool is nu 7 punten. Toch laat Pep Guardiola zich niet gek maken.

"Het was een zelfde soort wedstrijd als tegen Palace. We begonnen goed, maar kregen een goal tegen toen ze voor het eerst in ons strafschopgebied kwamen. Op mentaal gebied missen we vertrouwen in die situatie", analyseerde Guardiola de verliespartij tegen de BBC.

Lang seizoen

"Natuurlijk zijn we bezorgd dat we goals tegen krijgen. Het resultaat is wat telt. Over 4 dagen mogen we weer. Het seizoen is nog heel lang en we hebben genoeg om voor te vechten.