Van Hanegem is er klaar mee: 'Stel Jørgensen op kunstgras niet meer op'
i

Pro Shots

Van Hanegem is er klaar mee: 'Stel Jørgensen op kunstgras niet meer op'

admin • 11:21, 11-09-2017 / Laatste Update: 12:44, 05-01-2024

Nicolai Jørgensen moest afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo (2-4 winst) al na 22 minuten naar de kant. Snel werd de schuld gezocht in het kunstgras van de Almeloërs, want het zou niet de 1e keer zijn dat de Deen uitvalt op de plastic mat. Willem van Hanegem kan het niet meer aanzien.

"Stel die gozer op kunstgras nou gewoon niet meer op", is de duidelijke taal van 'De Kromme' in zijn column bij het AD. "Giovanni van Bronckhorst hield Eric Botteghin gelukkig wel aan de kant. Die 2 gasten gruwelen van kunstgras en ze kunnen er eigenlijk ook gewoon helemaal niet op uit de voeten."

Gebakken peren...

En nu zit Feyenoord dus lekker met de gebakken peren. Want woensdag wacht de kraker in de Champions League, thuis tegen Manchester City. Zou met Jørgensen al lastig zat zijn geworden, maar zonder de Deense spits moet het helemaal een stuk beter dan tegen Heracles, weet ook Van Hanegem.

Het Feyenoord-icoon vindt vooral dat Kevin Diks, Jens Toornstra en Jan-Arie van der Heijden nog te weinig brengen. "Die gasten zullen er tegen City een schepje bovenop moeten doen, zeker nu Jørgensen er niet bij is."

[poules_game teasertext="" team="feyenoord" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2017-18" ]