Herstelde Lionel Messi terug op het veld bij FC Barcelona
i

REUTERS

Herstelde Lionel Messi terug op het veld bij FC Barcelona

Trevor Wagener • 14:48, 30-09-2019 / Laatste Update: 11:39, 07-01-2024

Sterspeler Lionel Messi heeft de training bij FC Barcelona hervat. 2 dagen voor de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Internazionale meldde de Argentijnse aanvaller zich weer op het trainingsveld. 

Messi maakte onlangs zijn rentree na een kuitblessure, maar hij bleef vorige week in de midweekse competitiewedstrijd tegen Villarreal na rust achter in de kleedkamer. De aanvoerder van de Catalaanse club had weer last gekregen van een bovenbeen.

Zonder Messi won Barcelona zaterdag met 2-0 bij Getafe. De nummer 10 stapte maandag met zijn teamgenoten weer het veld op en lijkt dus tegen Inter inzetbaar. Dat geldt ook voor de Franse aanvaller Ousmane Dembélé, die het duel met Gefafe miste vanwege een lichte spierblessure.

Stand van zaken

De ploeg van Frenkie de Jong begon de Champions League 2 weken geleden met een 0-0 gelijkspel bij Borussia Dortmund. Messi maakte in dat duel als invaller zijn 1e speelminuten dit seizoen. Met Inter komt de trotse koploper van de Serie A (18 punten uit 6 wedstrijden) op bezoek in Camp Nou. De ploeg van trainer Antonio Conte startte de Champions League met een gelijkspel tegen Slavia Praag (1-1).