Jan Boskamp: 'Als Dickie het flikt, dan zet ik een standbeeld van hem in mijn voortuin'
i

ANP

Jan Boskamp: 'Als Dickie het flikt, dan zet ik een standbeeld van hem in mijn voortuin'

admin • 14:02, 02-03-2020 / Laatste Update: 17:38, 08-01-2024

Volgens voetbalanalist Jan Boskamp is er nog steeds een kans dat Feyenoord kampioen van de Eredivisie wordt. Tegen VTBL zegt hij dat de Rotterdammers als lachende 3e de schaal kunnen oppikken. Mocht dat gebeuren, dan zal Boskamp Dick Advocaat op bijzondere wijze eren.

"Bij PSV schrok ik ervan dat ze in eerste instantie het initiatief aan Feyenoord lieten. We kregen er toch aardig wat mogelijkheden door", zegt Boskamp over de topper van het weekend tussen PSV en Feyenoord.

Check hier het resterende programma van de top 4!

"Als je weer een keer had kunnen winnen in Eindhoven, was het gisteren. Maar ja, dat is achteraf. Ik zeg altijd wel dat 'we' gaan winnen, maar dat doe ik met een klein hartje. 1-1 was wel een goede uitslag."

Kampioen?

Hij durft het bijna niet hardop te zeggen, maar de graag geziene gast van Veronica Inside sluit het zeker niet uit! "Ik durf het bijna niet te zeggen, maar stiekem hoop ik op dit scenario: 2 honden vechten om een been, en de 3e gaat ermee heen, haha!"

"Het kán, zeker! Feyenoord moet nog inhalen tegen AZ. Als Dickie (Advocaat, red.) het flikt, dan zet ik een standbeeld van hem in mijn voortuin. En hang ik elke dag een verse bloemenkrans om zijn nek. Ik zal nooit meer naar het voetballen gaan, want beter kan het dan nooit meer worden."