Koeman ziet gewilde Sandro Ramirez zelf aan het werk in Málaga
i

EPA

Koeman ziet gewilde Sandro Ramirez zelf aan het werk in Málaga

admin • 20:15, 08-05-2017 / Laatste Update: 22:06, 12-12-2023

Ronald Koeman zat zondagavond op de tribune bij het duel tussen Málaga en Celta de Vigo. Volgens de Spaanse sportkrant Marca zou hij aanvaller Sandro Ramirez (21) komende zomer naar Everton willen halen.

Koeman was samen met Everton-hoofdscout Steve Walsh afgereisd naar het zuiden van Spanje, waar Málaga gisteravond met 3-0 won van Celta de Vigo. Sandro Ramirez maakte in blessuretijd de 3e goal van de avond. De 21-jarige aanvaller staat dit seizoen op 14 goals in 28 wedstrijden in La Liga.

Bij Málaga, waar Ramirez nog tot medio 2019 onder contract staat, laat hij dit seizoen zijn kwaliteiten zien. Zo was Ramirez vorige maand in La Rosaleda ook trefzeker tijdens de 2-0 overwinning op zijn oude club. Ramirez heeft in zijn contract bij Málaga, de huidige nummer 11 in La Liga, een clausule dat hij bij een bod van 6 miljoen euro moet worden verkocht. Ook de Spaanse topclubs Villarreal en Sevilla hebben interesse in Ramirez.

Europees voetbal

Koeman staat momenteel op een 7e plaats met Everton en is al zeker van een plek in de Europa League volgend seizoen.

Koeman with Gines carvajal the agent of Malaga's Sandro Ramirez, who scored tonight in Malaga's 3-0 over Celia Vigo. #EFC pic.twitter.com/lSrWHW95VM

— Bluekipper.com (@bluekippercom) 7 mei 2017