Laatste uitzending van Veronica Inside geschrapt
i

ANP

Laatste uitzending van Veronica Inside geschrapt

Martijn Baars • 13:33, 25-06-2020 / Laatste Update: 18:06, 13-12-2023

Veronica Inside komt maandagavond niet op televisie. Dat heeft Talpa besloten na de ruzie die is ontstaan tussen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. "Even rust in de tent", zei directeur Marco Louwerens er donderdagochtend over op Radio 538.

Louwerens, die in de uitzendingen van VI altijd 'directeurtje' wordt genoemd, heeft donderdagavond uitgebreid gesproken met het VI-trio in Dordrecht, nadat de 3 mannen daar een praatshow voor de businessclub van FC Twente hadden gehouden. "Ik heb gezegd: 'jongens, we hebben zo’n heftige week achter de rug, het is zo pittig geweest, dus we gaan maandag schrappen. Dan kan iedereen tot bedaren komen."'

'Ze spelen geen toneel'

De intentie is er om volgend jaar verder te gaan. "Ze hebben het even flink aan de stok met elkaar, maar dat is ook hun charme. Dat is wie zij zijn, ze spelen geen toneel. Ze maken ruzie met elkaar. En daarom was het gesprek van gisteren ook goed, ik heb een goed gevoel over ná de zomer. Maar als je nu weer een uitzending zou maken maandag, zo dicht erop, dan wordt alles uitvergroot en dat lijkt me geen goed idee."