Lazio Roma wint moeizaam van Hellas Verona

admin • 19:32, 27-09-2015 / Laatste Update: 03:03, 13-12-2023

Marco Parolo heeft Lazio zondag een zwaarbevochten zege op Hellas Verona bezorgd. Hij tekende in de 86e minuut voor de winnende treffer (2-1).

Lazio stond met tien man op het veld toen Parolo toesloeg. Mauricio werd in de 81e minuut met een tweede gele kaart van het veld gestuurd. Hellas Verona stond lang op voorsprong door een treffer van Filip Helander. Lucas Biglia benutte in de 61e minuut echter een strafschop voor Lazio.

Enige Nederlander

Ricardo Kishna was de enige Nederlandse basisspeler bij Lazio. De aanvaller werd na ruim een uur gewisseld. Stefan de Vrij is nog niet hersteld van de knieblessure die hij eerder deze maand bij het Nederlands elftal opliep. Wesley Hoedt mocht na 82 minuten invallen. Edson Braafheid bleef de hele wedstrijd op de bank.