Leicester stijgt aantal plekjes na zege, Sunderland wint voor het eerst in tijden
i

Pro Shots

Leicester stijgt aantal plekjes na zege, Sunderland wint voor het eerst in tijden

admin • 20:05, 06-05-2017 / Laatste Update: 20:21, 12-12-2023

Manchester City gaf eerder op de middag een showtje weg tegen Crystal Palace. Later in de middag kwam de middenmotors en kleintjes in actie. Check hieronder wat zij deden:

Leicester boekt eenvoudige zege op concurrent Watford

Leicester City klimt door de zege op concurrent Watford een aantal plaatsen op de ranglijst. Dankzij de goals van Ndidi en Mahrez waren The Foxes met 2-0 te sterk. Leicester staat nu op de 9de plaats.

Vokes bezorgt Burnley een punt

Sam Vokes was de gevierde man op Turf Moor. De spits van Burnley zette zijn ploeg in de 56ste minuut op voorsprong. Rondon en Dawson draaiden dat om voor West Bromwich Albion, maar Vokes stelde in de 86ste minuut orde op zaken. Hij maakte de 2-2 en bezorgt Burnley daarmee een punt.

Bournemouth toont zich strijdvaardig

Voor zowel Bournemouth als Stoke City zit het seizoen er min of meer al op. Er staat voor hen niets meer op het spel. Toch wilde Bournemouth het eigen publiek nog wel wat leuks geven, want zij knokten zich tot 2 keer toe naast Stoke: 2-2.

Sunderland is al dood, maar wint weer eens

Sunderland vloog vorige week uit de Premier League, maar bewees hun supporters toch nog een laatste eer. Bij Hull City won het elftal van David Moyes met 0-2. De nummer laatst won zodoende de eerste wedstrijd sinds 4 februari(0-4 Crystal Palace). Voor Hull City komt deze nederlaag keihard aan. De nummer 16 van de Premier League heeft de punten hard nodig en moet dus naar beneden blijven kijken.