🎥 | Liefst 8 goals in Liverpools 'kampioenswedstrijd' tegen Chelsea
i

BSR Agency

🎥 | Liefst 8 goals in Liverpools 'kampioenswedstrijd' tegen Chelsea

Martijn Baars • 01:14, 23-07-2020 / Laatste Update: 03:11, 06-01-2024

Natuurlijk is Liverpool al een tijdje kampioen van Engeland, maar woensdagavond was het de wedstrijd waarin Liverpool officieel de beker kreeg uitgereikt. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen maakten Liverpool én Chelsea er een heerlijk spektakel van. Het werd 5-3 voor Liverpool.

Al in de 1e helft leek Liverpool Chelsea op te rollen met heerlijke goals. Vooral die van Naby Keita en Trent Alexander-Arnold waren schitterend. Check ze hieronder!

Ook Gini scoort

Daarna kwam ook Georginio Wijnaldum op het scorebord, de Nederlander maakte de 3-0 en daarmee leek het gedaan. Maar de aansluitingstreffer val voor rust van Olivier Giroud bleek een opmars naar veel meer.

Comeback Chelsea

Eerst zorgde Roberto Firmino nog de 4-1 en leek het nog een keer helemaal klaar met Chelsea, maar de nieuwe club van Hakim Ziyech kwam met een aardige comeback op de proppen. Via Tammy Abraham en Christian Pulisic werd het zelfs 4-3.

Laatste goal

En net toen Chelsea aan het jagen was op de gelijkmaker, maakte Liverpool het via Alex Oxlade-Chamberlain af: 5-3. Chelsea heeft zondag aan een punt genoeg om Champions League-voetbal veilig te stellen. De club speelt dan tegen Wolverhampton.