PSG tegen Manchester City eindigt in gelijkspel na zinderend voetbalgevecht

admin • 22:35, 06-04-2016 / Laatste Update: 22:47, 05-01-2024

Het eerste duel tussen Paris Saint-Germain en Manchester City heeft woensdagavond in de kwartfinales van de Champions League geen winnaar opgeleverd. Na een enerverende wedstrijd in Frankrijk stond er een eindstand van 2-2 op het scorebord. De return is volgende week dinsdag in Engeland.

Bij de rust was de stand ook al in evenwicht: 1-1. Kevin De Bruyne zorgde voor 0-1, Zlatan Ibrahimovic maakte in de 41e minuut gelijk. De Zweedse vedette had bij een stand van 0-0 na bijna een kwartier een strafschop gemist.

In de tweede helft kwam Paris SG, met Gregory van der Wiel als invaller in de 78e minuut, door een treffer van Adrien Rabiot op voorsprong (2-1). Fernandinho zorgde voor een gunstige eindstand voor de Engelse ploeg: 2-2.

Laat je hieronder nog een keer meeslepen in de liveblog van de wedstrijd!