LOL! Veldbestormer bij Kortrijk-Anderlecht maakt schitterende solo
i

Pro Shots

LOL! Veldbestormer bij Kortrijk-Anderlecht maakt schitterende solo

admin • 23:41, 28-07-2018 / Laatste Update: 20:34, 04-01-2024

KV Kortrijk had niet echt een goede competitiestart. In de 1e speelronde van de Belgische competitie verloor de ploeg thuis met 1-4 van Anderlecht. Maar niet alleen de spelers stonden tijdens de wedstrijd voor schut. Ook de stewards van de thuisploeg werden behoorlijk te kijk gezet.

Na de 0-4 van de nieuwe aankoop Ivan Santini besloot een fan van Anderlecht het veld te bestormen om de Kroatische nieuwkomer persoonlijk te bedanken met een knuffel. Dat mocht natuurlijk niet en daarom gingen de stewards de supporter meteen achterna. Maar zelfs met een aantal slidings die een voetballer meteen rood zouden opleveren, wisten ze de veldbestormer niet te pakken te krijgen.

Smullen

Het Anderlechtbestuur op de tribune zat duidelijk te smullen en ook de kijkers op Twitter lachten hard om de behendige supporter. Overigens is de fan uiteindelijk gewoon naar de zijkant gehaald. Niet de agressieve stewards, maar Anderlecht-aanvoerder Adrien Trebel kreeg hem te pakken. Door een arm om hem heen te slaan en rustig met hem naar de kant te lopen, kon de wedstrijd weer verder.