📸🎥 | Monterrey-coach Antonio Mohamed komt met titel belofte aan verongelukt zoontje na

Trevor Wagener • 10:39, 30-12-2019 / Laatste Update: 19:20, 04-01-2024

Voetbaltrainer Antonio Mohamed werd in de nacht van zondag op maandag kampioen van Mexico met Monterrey. Zijn club versloeg Club America over 2 wedstrijden en voor Mohamed was dat zijn 3e, behaalde titel in Mexico. Toch is deze met Monterrey misschien wel de meest speciale uit zijn loopbaan. Mohamed barstte nog op het veld in huilen uit.

De reden daarvoor is prachtig: zijn zoontje Farid verongelukte in 2006 tijdens het WK in Duitsland op 9-jarige leeftijd na een auto-ongeluk. Mohamed zelf liep toen meerdere verwondingen op en moest vrezen voor zijn benen: deze moesten misschien geamputeerd worden. Dit bleek niet nodig, maar voor de kleine Farid kwam alle hulp te laat.

Mooi

De Argentijn Mohamed had zijn zoontje, die een mega-fan was van Monterrey, 1 ding beloofd: de titel pakken met 'Rayados'. Dit was Mohamed eerder gelukt met Tijuana (2012) en Club America (2014) en nu dus ook met Monterrey. Voor Farid... prachtig!

His nine-year-old son Farid died in a car accident in Germany back in 2006 when him and his father were there attending the World Cup. Mohamed himself suffered severe injuries in the accident and was in danger of losing his leg.

It’s more than just a game. 💔 pic.twitter.com/bGc20XdfKp

— Roberto Rojas (@RobertoRojas97) December 30, 2019

Sale Antonio Mohamed de basílica, ya se encomendó a Dios.

Buscará cumplirle la promesa a su hijo Farid (QEPD).

🎥 @deportesWRADIO pic.twitter.com/fXtrrPfF3C

— Helio H (@heliodoroh) December 29, 2019