Mourinho houdt het rustig aan als United scoort tegen Chelsea
i

Pro Shots

Mourinho houdt het rustig aan als United scoort tegen Chelsea

admin • 01:41, 20-10-2018 / Laatste Update: 17:02, 07-01-2024

José Mourinho heeft een grote cirkel in zijn agenda staan om zaterdag 20 oktober. De manager van United gaat op bezoek bij zijn oude club Chelsea. De Portugees zal zich netjes gedragen als Manchester scoort.

"Ga ik als een gek juichen als mijn team scoort of wint? Nee, dat denk ik niet", zei Mourinho vrijdag op zijn persconferentie in aanloop naar dé Premier League-topper van zaterdag.

"Ik probeer mezelf rustig te houden en het stadion en de supporters die jarenlang de mijne waren, te respecteren. Ik moet mijn emoties voor heel even aan de kant zetten en dat is niet makkelijk voor iemand als ik."

Grote bek

Het leek er eerst op Mourinho de grote pot moest missen. Na de 3-2 overwinning tegen Newcastle United had de Portugees nog al een grote bek en dit werd bestraft door de Engelse voetbalbond FA. De Portugees was slim op de persconferentie. "Als ik antwoord geef op je vraag, heb ik waarschijnlijk weer een proces aan mijn broek, omdat ik niet bevooroordeeld wil lijken. Dus mijn antwoord is geen antwoord."

Tussenstand

Chelsea staat op dit moment ongeslagen 2e in de Premier League. Manchester United staat zeer teleurstellend 8e. Het verschil tussen de 2 ploegen is 7 punten.