Nog steeds niet duidelijk hoe ernstig de blessure van Jerold Promes is
i

BSR Agency

Nog steeds niet duidelijk hoe ernstig de blessure van Jerold Promes is

admin • 16:21, 23-02-2019 / Laatste Update: 10:06, 07-01-2024

Het is nog steeds onduidelijk hoe ernstig de heftige blessure van VVV-Venlo-verdediger Jerold Promes is. Vrijdag liep Promes in het duel met Heracles Almelo een, op het oog, zeer zware knieblessure op.

Hij kwam al na 5 minuten door een botsing met Joey Konings ongelukkig ten val en meteen was duidelijk dat er sprake was van een knieblessure.

Promes werd ruim 20 minuten op het veld behandeld en verdween daarna per brancard naar een ambulance. In de tussentijd had scheidsrechter Blank de spelers, van wie een aantal duidelijk zeer aangeslagen waren, naar binnen gestuurd. Het duel eindigde in een 1-0-zege voor Heracles.

VVV-Venlo meldt zaterdag dat er nog geen duidelijkheid is over de medische ingrepen die moeten worden genomen. "Dit weekend verblijft Jerold in het ziekenhuis. Hij zal daar aan een aantal onderzoeken worden onderworpen. Dat betekent dat de club pas na het weekend met een update naar buiten zal komen. Daarop vooruitlopend wensen we Jerold een spoedig en volledig herstel toe’', schrijft de club op de website.