Nu was Balotelli een keer op tijd om te trainen bij Brescia, wordt hij weggestuurd
i

EPA

Nu was Balotelli een keer op tijd om te trainen bij Brescia, wordt hij weggestuurd

Martijn Baars • 16:46, 09-06-2020 / Laatste Update: 10:17, 15-01-2024

Gaat hij een keer trainen, is het weer niet goed. De strijd tussen Mario Balotelli en Brescia is dinsdag verder uit de hand gelopen. De flamboyante spits zou volgens La Gazzetta dello Sport geweigerd zijn op het trainingsveld.

Dat overkomt hem weer: Mario Balotelli (29) kon zonder ook maar een sprintje te hebben getrokken weer vertrekken, zo melden verschillende Italiaanse media. Om 10 minuten over half 9 was de aanvaller stipt op tijd in Torbole Casagalia, de plaats waar het trainingscomplex van de nummer 20 van de Serie A is. Daar werd hij weer weggestuurd.

Ironische opmerking

"Zeg nu dat ik niet wil trainen”, liet Balotelli aanwezige verslaggevers weten. Het was een ironische opmerking van Balotelli, die juist verweten wordt dat hij niet genoeg zijn best doet.

Zoveelste relletje

Brescia zit al even in de maag met de 36-voudig international, die verschillende trainingen zou hebben overgeslagen en ook tijdens de lockdown zijn individuele programma heeft laten versloffen.

Ontslag

De voorzitter van de nummer laatst van de Serie A heeft al laten weten Balotelli aan het einde van het seizoen te ontslaan.