Ontbijtshake: Unieke save Millwall-doelman, WBA-middenvelder furieus op eigen fans

Ontbijtshake: Unieke save Millwall-doelman, WBA-middenvelder furieus op eigen fans

admin • 07:30, 21-02-2016 / Laatste Update: 21:39, 07-01-2024

Goedemorgen! Was je gisteravond niet in staat om al het sportnieuws bij te houden? Geen probleem, wij zijn zo aardig geweest om alles nog even voor je op een rijtje te zetten. Wat gebeurde er 's avonds op 20 februari 2016?

Müller schiet Bayern met wereldgoal naar zege

Thomas Müller was zaterdagmiddag dé man van Bayern. De Duitser hielp de recordkampioen met twee doelpunten aan een 3-1 zege op Darmstadt. Vooral zijn tweede treffer was won-der-schoon. Müller kreeg de bal hoog aangespeeld in het strafschopgebied, nam de bal op de borst aan en schoot de bal met een omhaal prachtig tegen de touwen. Check zijn wereldgoal hier!

Van Gerwen pakt op overtuigende wijze vierde titel van 2016

Het was gisteren weer eens zover. Mighty Mike liet wederom zien dat hij de man in vorm is en schreef zijn vierde titel van 2016 op zijn naam. Dat deed de Nederlander door in de finale van de 5e UK Open Qualifier met 6-2 te winnen van Gerwyn Price. Deze soepel overwinning ging gepaard met een hoog gemiddelde van maar liefst 109. Ohja, ook leuk om te vermelden: Van Gerwen won met dit toernooi weer een leuk zakcentje die hij op zijn bankrekening bij kan schrijven. Lees hier meer.

Unieke save Millwall-doelman na verschrikkelijke terugspeelbal

Een komisch en opmerkelijk voorval vond gisteren plaats in het duel tussen Millwall en Peterborough in de Engelse League One. De keeper van de thuisclub verwerkte op fenomenale wijze een volkomen onnodige terugspeelbal met zijn hoofd tot corner. Millwall-keeper Jordan Archer kon zijn ogen niet geloven toen zijn teamgenoot Mark Beevers uit het niets de bal keihard terugschoot naar zijn doelmond. De bal leek op schitterende wijze over hem heen het goal in te gaan, maar toen deed Archer iets wat niemand voor mogelijk hield. Met een supersave verwerkte hij de bal alsnog tot corner. Check hier de beelden!

Bekogelde WBA-middenvelder maakt ruzie met eigen fans

WBA-middenvelder Chris Brunt was na het met 3-1 verloren FA Cup-duel tegen Reading op weg naar het uitvak. Hij wilde een jongen zijn shirtje overhandigen. In plaats daarvan werd Brunt door zijn eigen fans bekogeld met een munt. De 31-jarige international van Noord-Ierland reageerde woedend. Check hier het voorval.

Ziyech schiet Twente naar 3-0 zege met schitterende panenka

Hakim Ziyech is dé man van FC Twente, en dat liet hij ook gisteren weer zien. In het 3-0 gewonnen thuisduel met Cambuur nam Ziyech Twente weer eens bij de hand. Hij was verantwoordelijk voor de 1-0, maar ook voor de 3-0. Vooral die laatste was van wonderschone aard. Met een prachtige panenka legde hij Cambuur-keeper Nienhuis heerlijk in de luren.

[video width="1280" height="720" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2016/02/nMV4VlmzjGChvJoA.mp4"][/video]