Opnieuw geblesseerde Jack Wilshere showt schaamstreek: 'Lach me maar uit'

Trevor Wagener • 18:00, 01-02-2020 / Laatste Update: 14:33, 07-01-2024

Jack Wilshere en blessures gaan helaas hand in hand. De 28-jarige middenvelder was ooit een groot talent bij Arsenal maar kampte de laatste jaren met veel fysieke tegenslagen. Recent onderging hij een herniaoperatie, maar Wilshere is een strijder. Op social media liet hij weten dat hij voorlopig nog niet stopt met voetballen.

Hij kwam in 2018 transfervrij naar West Ham United. Daar pakt hij elke week 110.000 euro, maar veel heeft hij door kwetsuren nog niet kunnen laten zien. "Moeilijke momenten zijn niet blijvend", schreef hij onder meer vanuit zijn ziekenhuisbed op Instagram.

Geen grappen

"Lach me maar uit", zei hij na het posten van zijn schaamstreek. Hierop is te zien hoe de dokters te werk zijn gegaan. "Ik ben een mens dat alleen maar wil voetballen en zijn kicksen aan wil doen. Daar houd ik het meest van. Mijn lichaam laat dat niet toe. Dat doet zeer, maar ik kom terug."

Vorig jaar miste hij het grootste deel van het seizoen vanwege een hardnekkige enkelblessure. Dit seizoen kwam hij tot 9 potjes. Zijn laatste wedstrijd was op 19 oktober. Toen viel hij 20 minuten in tegen Everton (2-0).