Oud-Willem II'er Misidjan 6 maanden de bak in vanwege zware mishandeling
i

Pro Shots

Oud-Willem II'er Misidjan 6 maanden de bak in vanwege zware mishandeling

admin • 20:22, 01-05-2018 / Laatste Update: 12:19, 05-01-2024

Virgil Misidjan, oud-speler van eredivisieclub Willem II, is flink de lul! De aanvaller heeft een celstraf van 6 maanden gekregen waarvan er 2 voorwaardelijk zijn. Ook heeft hij een proeftijd van 2 jaar aan zijn broek hangen, zo weet Omroep Brabant.

De 24-jarige Misidjan kreeg de straf opgelegd vanwege zware mishandeling. Afgelopen januari kreeg hij ruzie met een 68-jarige man toen de vleugelspeler met zijn Audi de oprit van de man blokkeerde. Nadat de man, genaamd Ron van Akelijen, hem meermaals had verzocht om weg te gaan, draaide Misidjan he-le-maal door.

Dubbele enkelbreuk

De geboren Goirlenaar trapte Ron onderuit. Aan die aanslag hield Ron een dubbele enkelbreuk en een verbrijzelde elleboog over. Omdat hij als slachtoffer nog steeds niet fysiek hersteld is, was hij ook niet aanwezig bij de rechtbank dinsdagmiddag.

Eng mannetje

Het had allemaal nog veel erger kunnen aflopen, want volgens de vrouw van Van Akelijen riep Misidjan nog meer nare dingen. ''Je moet blij zijn dat ik je niet tegen je hoofd heb geslagen'', zou hij Ron boos hebben verweten.

3 maanden ziekenhuis en 25kg kwijt

Rons zoon Steven sprak ook met Omroep Brabant. Volgens hem is zijn pa er niet al te best vanaf gekomen en lijdt hij nog altijd aan zijn verwondingen.

"Mijn vader heeft na de mishandeling 3 maanden in het ziekenhuis gelegen. Daarna is hij opgenomen in een revalidatiecentrum waar hij nu al 5 weken ligt. Over nog eens 5 weken, mag hij de kliniek verlaten, maar dan moet hij weer terug naar het ziekenhuis om zijn verbrijzelde elleboog te laten opereren. Hij is in de afgelopen maanden 25 kilo afgevallen."