Pochettino vindt ontslag Mourinho 'triest nieuws', maar treurt niet: 'Mijn zaken niet'
i

EPA

Pochettino vindt ontslag Mourinho 'triest nieuws', maar treurt niet: 'Mijn zaken niet'

admin • 15:59, 18-12-2018 / Laatste Update: 23:12, 04-01-2024

Bij de bookmakers is hij de favoriet om de ontslagen José Mourinho op te volgen bij Manchester United, maar Mauricio Pochettino wil niets zeggen over een mogelijke overstap naar Manchester United.

"Er zijn veel geruchten'', zei de Argentijnse manager van Tottenham Hotspur. "Maar ik kan vragen daarover niet beantwoorden. Ik ben erop gefocust om het hier bij de Spurs zo goed mogelijk te doen.‘’

Toptrainer bij Spurs

De 46-jarige Argentijn werkt sinds 2014 bij Tottenham Hotspur. De club uit Londen eindigde onder zijn leiding steeds in de top 5, met de 2de plek in 2017 als beste klassering. Pochettino verlengde in de zomer zijn contract tot medio 2023. Hij was daarna even in beeld bij Real Madrid, dat een opvolger zocht voor Zinédine Zidane. Nu wordt de Argentijn nadrukkelijk genoemd bij The Red Devils.

LEES OOK: Wie is de ideale opvolger van Mourinho bij Manchester United? (poll)

'Mijn zaken niet'

"Ik wens José het beste. We hebben een heel goede relatie en dit is triest nieuws'', zei Pochettino. "Maar wat verder bij een andere club gebeurt, dat zijn mijn zaken niet.'' Behalve Pochettino worden ook de clubloze trainers Zidane, Laurent Blanc en Antonio Conte genoemd in de Engelse pers.