Promes per ongeluk gewisseld bij Spartak Moskou

Martijn Baars • 11:36, 14-09-2017 / Laatste Update: 15:54, 07-01-2024

Quincy Promes, sterspeler van Spartak Moskou, is woensdagavond per ongeluk door zijn trainer gewisseld terwijl dat helemaal niet de bedoeling was.

Coach Massimo Carrera haalde de aanvaller 5 minuten voor tijd naar de kant, maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen.

"Het was een fout van mij", zei de trainer in de Russische media. "Ik wilde een andere speler naar de kant halen. Maar Promes wees naar zijn voet en ik dacht dat hij een probleem had. Dat was dus niet zo."

Foutje, bedankt

Kan gebeuren natuurlijk, maar het is wel lullig. Zeker omdat het 1-0 voor Spartak stond toen Promes nog speelde. Na zijn wissel ging het namelijk gelijk mis, want de thuisploeg Maribor scoorde diezelfde minuut nog de gelijkmaker...