PSV wint niet van Zwitserse staartploeg

Proshots

admin • 20:02, 14-07-2018 / Laatste Update: 12:44, 07-01-2024

PSV heeft zijn oefenwedstrijd tegen Neuchâtel Xamax niet gewonnen. De landskampioen speelde tijdens een trainingskamp in het Zwitserse Verbier met 1-1 gelijk tegen de club die onlangs naar de hoogste klasse in Zwitserland promoveerde. Vorige week had PSV een vriendschappelijke wedstrijd tegen Anderlecht met 5-3 verloren.

Tegen Neuchâtel Xamax pakten de Eindhovenaren in de 19e minuut de voorsprong door een goal van aanvaller Steven Bergwijn. Trainer Mark van Bommel liet nieuwelingen Denzel Dumfries en Angeliño vanaf het begin meedoen. Jeroen Zoet, Nick Viergever en Jorrit Hendrix ontbraken bij PSV.

Na rust maakte de Argentijnse aanvaller Maximiliano Romero, die in de winterstop aan de selectie was toegevoegd, zijn debuut voor PSV. Arbenit Xhemajli maakte gelijk voor Neuchâtel Xamax.

Galatasaray

PSV oefent woensdag tegen Galatasaray. De ploeg van Van Bommel neemt het zaterdag 4 augustus in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen bekerwinnaar Feyenoord.