'PSV heeft Zuid-Amerikaanse linksback in het vizier'
i

Pro Shots

'PSV heeft Zuid-Amerikaanse linksback in het vizier'

Bart van der Wijst • 10:19, 30-01-2018 / Laatste Update: 17:47, 12-12-2023

Weer laat PSV de supporters in spanning wat betreft een nieuwe linksback. In de zomer lukte het niet om een vervanger te halen van de vertrokken Jetro Willems, maar ook nu is er nog altijd geen doorbraak. Toch heeft de club nog een aantal opties, zo verzekeren het Algemeen Dagblad en Frans van den Nieuwenhof.

Wil jij het belangrijkste PSV-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met PSV AAN naar 06 135 591 70.

Wel wil PSV verder met Joshua Brenet, rond wie op dit moment niets speelt. Een vertrek van de huidige linksback, die in de afgelopen 59 duels maar 1 keer verloor met PSV, was maandagavond niet voorzien voor deze transferperiode.

Liefst voor Feyenoord-uit

De club heeft een aantal mogelijkheden in gedachten en er is nog kans op een doorbraak, maar PSV had maandagavond laat nog geen doorbraak kunnen bereiken.

Afgelopen zomer lukte het de Eindhovenaren op de slotdag van de transfermarkt niet om de gewenste versterking voor de defensie binnen te halen. Over de slagingskansen voor woensdagavond (de markt sluit dan, red.) wil nu niemand zich nog uitlaten bij PSV.

Linksback PSV update: belangrijkste optie is Zuid-Amerikaanse speler, ivm tijdsverschil (agent, overleg derden) kan het ook vandaag nachtwerk worden. PSV streeft ernaar om aanwinst voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord binnen te hebben. #psvnieuws#feypsv

— Frans vd Nieuwenhof (@NieuwenhofFrans) 30 januari 2018