Real Madrid heeft moeite met Leganes, maar staat met 1 been in kwartfinale beker

Brian Vesseur • 00:20, 10-01-2019 / Laatste Update: 05:38, 08-01-2024

Real Madrid won woensdagavond in eigen huis met 3-0 van Leganes. Dat ging niet makkelijk, maar een plek in de kwartfinale van de Copa del Rey lijkt nu wel bijna zeker. Bijna? Ja, er wacht alleen nog een uitduel tegen de laagvlieger uit La Liga.

Vlak voor rust schoot Sergio Ramos zijn ploeg op voorsprong via een penalty. Wie anders dan de aanvoerder, toch? Pas na bijna 70 minuten viel het eerste velddoelpunt van de wedstrijd. Na 68 minuten was het Lucas Vazquez die de 2-0 scoorde.

Debuut Diaz

Vinicius Junior schoot 10 minuten later de 3-0 binnen en werd meteen daarna gewisseld voor Brahim Diaz. Hij maakte zijn debuut. Eerder deze week werd de Spanjaard overgenomen van Manchester City.

Woensdag 16 januari staat de return op het programma.