Scheids trekt 5 rode kaarten in massale vechtpartij (video)

Scheids trekt 5 rode kaarten in massale vechtpartij (video)

admin • 23:47, 25-01-2016 / Laatste Update: 17:30, 12-12-2023

Als je denkt dat wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord voor vuurwerk zorgt, dan moet je even naar onderstaande beelden kijken. Ook in Argentinië levert de clash tussen River Plate en Boca Juniors altijd spektakel op. Wat beide teams afgelopen weekend lieten zien is werkelijk te gek voor woorden!

Twee doodschoppen

Al na 10 minuten ging het mis toen Silva, linksback van de Boca Juniors, zijn Mercado torpedeerde en terecht rood kreeg. In de tweede helft barste het duel (lees: hel) helemaal los. Peruzzi kwam hard in op invaller Martinez en mocht ook al gaan douchen.

5 red cards 1 headbutt 40-man brawl There is no such thing as a friendly between River Plate and Boca Juniors. pic.twitter.com/77oZUmBHfI

— The Football Feed (@TheFutbolFeed) 25 januari 2016

Massale vechtpartij, politie rukt uit

Boca Juniors stond toen nog met 9 man op het veld. Maar het werd nog erger... Diaz was helemaal klaar met scheidsrechter Patricio Loustau en bleef hem maar belagen. Een rode kaart was het gevolg waarna de hele zaak ontplofte. Tevez daagde Maidana uit, waarna de verdediger een kopstoot uitdeelde. Maidana greep ook Chavez nog eventjes bij de keel. Het gevolg was een massale vechtpartij waarbij de politie zelfs moest uitrukken om de orde weer te herstellen. Loustau trakteerde Maidana en Pisculichi (die al lang gewisseld was, maar wel even mee kwam knokken op het veld) nog op een rode kaart. De wedstrijd zelf? Die eindigde op 0-1.

Oja en dan nog dit: volgend weekend staan beide ploegen weer tegenover elkaar. Spektakel gegarandeerd!