Scorende El Ghazi onderuit tegen Neymar-loos PSG (video)

Trevor Wagener • 20:00, 09-12-2017 / Laatste Update: 16:47, 12-12-2023

Angel Di María verving de geschorste Neymar bij Paris Saint-Germain op een prima manier. Met een goal en een assist van de Argentijn, en dus zonder de geschorste Braziliaanse sterspeler, won PSG met 3-1 van Lille.

Anwar El Ghazi mocht een kwartier voor tijd invallen en zich 4 minuten voor tijd gelden met een goal. Helaas bleek het niet genoeg voor de Noord-Franse club.

Di María bracht na een klein halfuur PSG koppend op voorsprong. Al stond Kylian Mbappé, die voor de assist zorgde, mogelijk buitenspel. Vlak na de rust bereidde de Argentijn de 2-0 van Javier Pastore voor. Kylian Mbappé maakte in blessuretijd nog de 3-1.

Stand

PSG moest naast Neymar ook aanvoerder Thiago Silva missen. Hij heeft een knieblessure. Dankzij de overwinning heeft de ploeg van trainer Unai Emery een voorsprong van 12 punten op achtervolgers Olympique Lyon, AS Monaco en Olympique Marseille. De 3 clubs hebben wel een duel minder gespeeld en komen dit weekend nog in actie.