Servië door overwinning op Montenegro dichtbij promotie (video)

admin • 18:50, 17-11-2018 / Laatste Update: 20:33, 04-01-2024

Servië heeft een mooie stap gezet richting promotie naar divisie B in de Nations League. Ondanks een mislukte Panenka van Aleksandar Mitrovic won Servië vanmiddag met 2-1 van Montenegro.

Tadic stond in Belgrado na een half uur aan de basis van de 1-0 van Adem Ljajic dankzij een heerlijke assist. 2 minuten later stond het al 2-0 door Aleksandar Mitrovic. De spits van Fulham had het duel al voor rust definitief kunnen beslissen toen hij een penalty mocht nemen, alleen probeerde Mitrovic het à la Memphis en dat bleek een slecht idee. Zijn Panenka trof geen doel.

Spannende 2e helft

In de 2e helft werd het nog even spannend toen Stefan Mugosa 20 minuten voor tijd de aansluitingstreffer maakte. Vlak daarna miste Mugosa ook nog een grote kans op de gelijkmaker. Met hangen en wurgen bleef Servië in de slotfase overeind.