🎥| Sevilla laat zonder Luuk de Jong punten liggen tegen 10 man Osasuna

admin • 00:16, 09-12-2019 / Laatste Update: 11:52, 07-01-2024

Sevilla is verder achterop geraakt bij FC Barcelona en Real Madrid. De Andalusische club, waar Luuk de Jong de hele wedstrijd op de bank moest plaatsnemen, kwam tegen 10 man van Osasuna niet verder dan 1-1.

De doelpunten waren in elk geval om in te lijsten. Voormalig Barca-talent Munir maakte voor Sevilla knap de 0-1. Daarna schoot Chimy Avila met deze onderstaande pegel heerlijk de gelijkmaker erin.

Aanvoerder Oier kreeg na ruim een uur spelen zijn 2e gele kaart. Daardoor speelde de thuis het laatste halfuur met een man minder. Maar Sevilla wist zich geen raad met de overtalsituatie, Osasuna hield stand. In de 78ste minuut kwam niet De Jong maar Dabbur in het veld. De aanvaller raakt 3 minuten voor tijd de paal.

Stand La Liga

Door het gelijkspel heeft Sevilla nu 3 punten achterstand op Barça en Real. De twee aartsrivalen hebben nog een wedstrijd tegoed: de clásico op 18 december.