Steeds meer wangtrouwen in Den Haag

Steeds meer wangtrouwen in Den Haag

admin • 09:06, 15-12-2015 / Laatste Update: 13:53, 08-01-2024

Het geld zou volgens zijn belofte maandag binnen moeten zijn, net zoals Hui Wang zelf. Van beide bleef ieder teken van leven achter. Naar verluidt arriveert de Chinese grootaandeelhouder morgen.

De spanning stijgt bij ADO Den Haag nu vrijdag 18 december wel heel dichtbij komt. Op die dag staat de algemene aandeelhoudersvergadering gepland en moet clubeigenaar voor 1,3 miljoen aan achterstallige betalingen hebben gedaan, anders tekent er zich volgens de directie een rampscenario af.

Wang zou dit seizoen 3,7 miljoen euro investeren in ADO, maar de club heeft nog geen cent gezien. Twee betalingstermijnen van 0,7 en 1,2 miljoen zijn al verstreken. De eigenaar heeft beloofd te betalen, maar ADO wil dat hij de daad bij het woord voegt. Ook de supporters en trainer Henk Fraser kijken met spanning uit naar de komende dagen. Als Wang namelijk het hele bedrag betaalt, kan er in de winterstop versterking worden gehaald. De verwachting is dat de directie en de RvC, waarvan Wang voorzitter is, op informele basis vóór vrijdag al bijeenkomen om de kou uit de lucht te halen.