Stengs' moeder en vriendin zijn nog geen fan van nieuwe kapsel
i

BSR Agency

Stengs' moeder en vriendin zijn nog geen fan van nieuwe kapsel

admin • 10:40, 11-01-2020 / Laatste Update: 09:01, 05-01-2024

Calvin Stengs valt eigenlijk al maanden op met z'n goede spel én zijn wilde haardos. Dat eerste hopen we ook in de 2e seizoenshelft nog te kunnen zien, dat tweede is in ieder geval voor nu even anders. Maar niet iedereen is fan van de nieuwe coup van de AZ-vedette.

Tegen De Telegraaf zegt Stengs: "Mijn moeder en mijn vriendin zijn er ook niet zo blij mee. Ik weet dus niet of ik het hou. Ik dacht: Ik ga even iets heel anders doen. Maar 'het' is er niet af hoor, het zit er allemaal nog onder, snap je. Ik ben nog steeds dezelfde Calvin."

Schoonvader 

Zoals je misschien wel weet is Beau de Boer de vriendin van de Oranje-international. En Beau is weer de dochter van niemand minder dan... Frank de Boer! Best chill, als je af en toe advies krijgt van iemand die bij onder meer Ajax en FC Barcelona heeft gevoetbald! Dit was het belangrijkste advies die Stengs kreeg van zijn schoonvader:

"Dat was vlak na mijn Oranje-debuut. Het was allemaal hosanna en zo. Vervolgens speelde ik toch slecht tegen Utrecht! Kreeg ik een appie van hem. Hij schreef: 'Dít hoort er ook bij en daar moet je ook van leren.' Of hij veel wedstrijden van mij ziet? Hij kijkt alles, natúúrlijk kijkt hij alles."

 

 

Happy new year from us 💛. #blessed

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer) op

 

 

Happy bday to the funniest, sweetest and most loved person in the world. 💘 You’re the best. @calvinstengs

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer) op

 

 

I love you. 💛

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer) op

 

 

❤️🍃

Een bericht gedeeld door Calvin Stengs (@calvinstengs) op