Stupid Sunderland-middenvelder crasht en wordt alwéér gearresteerd voor rijden onder invloed
i

Twitter @mackemphil28

Stupid Sunderland-middenvelder crasht en wordt alwéér gearresteerd voor rijden onder invloed

Trevor Wagener • 19:50, 17-03-2018 / Laatste Update: 10:27, 08-01-2024

Voormalig Manchester United-middenvelder Darron Gibson heeft maar eens bewezen een hardleers persoontje te zijn. De middenvelder, die inmiddels speelt voor het in het Championship tegen degradatie vechtende Sunderland, werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed nadat hij zijn Mercedes van 75.000 pond tegen geparkeerde auto's ramde.

In een rustige straat met weinig verkeer parkeerde de Iers-international zijn bolide zomaar tegen een stilstaande Nissan Note. De 30-jarige Gibson verloor de macht over het stuur nadat hij véél te hard reed. Reden genoeg voor de kit om hem mee naar het bureau te nemen.

Op herhaling

Het was overigens niet de 1e keer dat hij met een borrel te veel op achter stuur kroop. Als speler van grootmacht United was hij ook al eens de klos en moest hij zich verantwoorden voor het gerecht. Zaterdag beschadigde hij meerdere auto's, ook die van Sunderland-fan Lewis Gowland.

Boze fans

Tegen The Sun toonde hij zich teleurgesteld in de hardleerse voetballer. "Dit somt ons teleurstellende seizoen (club staat laatste, red.) op", opende hij zijn linke tirade. "Ik hoorde een crash, ging kijken toen mij verteld werd dat nota bene een speler van mijn eigen club deze teringzooi aanrichtte!"