Succestrainer Zizou langer bij Real Madrid

Succestrainer Zizou langer bij Real Madrid

admin • 16:14, 12-08-2017 / Laatste Update: 08:21, 05-01-2024

Goed nieuws voor de fans van Real Madrid, want succestrainer Zinédine Zidane heeft zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis. Zizou heeft getekend tot medio 2020. Eerder lag hij tot medio 2018 vast.

Toch hoeft de contractverlenging niet per se te betekenen dat Zidane ook volgend seizoen nog langs het veld in Madrid staat, zo vertelde hij op de persconferentie van zaterdagochtend. “Mijn verhaal met Real Madrid gaat dieper dan contracten en handtekeningen. Ik ben blij dat ik verbonden ben aan de club, maar het contract betekent niets. Je kan voor 10 of 20 jaar tekenen. Ik weet waar ik aan toe ben en wat ik moet doen. Over een jaar zit ik hier misschien niet meer. Real Madrid en ik zullen niet gaan ruziën, nooit.''

Succestrainer

Zidane is in de loop der jaren uitgegroeid tot een absolute succestrainer. Hij verving begin 2016 de ontslagen Rafa Benítez en won sindsdien al 6(!) hoofdprijzen, waaronder 2 keer de Champions League en 1 keer de landstitel. Afgelopen week nog won hij met Real Madrid de Europese Supercup.