Teleurgestelde Bale skipt oefentripje Real
i

BSR

Teleurgestelde Bale skipt oefentripje Real

admin • 20:17, 29-07-2019 / Laatste Update: 18:01, 07-01-2024

Een vertrek van Gareth Bale naar China leek zo goed als zeker: Real Madrid wilde van 'm af, Jiangsu Suning zag 'm graag komen en Bale zou kunnen zwemmen in het geld. Toch ketste een deal tussen de 2 clubs af. Nu is Bale zo teleurgesteld, dat ook een oefentripje naar Duitsland er niet inzit.

Daarom zit een ontmoeting met z'n oude cluppie Tottenham er niet meer in. Ook Bayern München en Fenerbahce zijn tegenstanders in het toernooitje.

Miljoen

Volgens The Telegraph kon Bale 1 miljoen pond per week verdienen. Daarmee zou hij in 1 klap de bestbetaalde speler ooit zijn. Omdat Real geen transferbedrag beloofd werd, ging de deal uiteindelijk niet door. Het gerucht dat Bale en zijn familie zelf niet naar China wilden vertrekken is volgens zaakwaarnemer Jonathan Barret dan ook 'totale onzin.'

Soap

De geruchten rond Bale vormen 1 van de slechtste zomersoaps die er op dit moment te volgen is. Real Madrid, dat met trainer Zidane het dramatische vorige seizoen goed wil maken. Wil salarisruimte vrijmaken om de nieuwe spelers te kunnen betalen. Zidane vertelde daarom openlijk dat het voor beide partijen beter zou zijn om afscheid van elkaar te nemen. In 'kamp-Bale' kwam dat bericht totaal verkeerd aan.

Bale zat eigenlijk wel lekker in Bernabeu en lijkt voor niet minder dan hetzelfde salaris te willen verkassen. Alleen in China is er dus een club gevonden die aan die eis wilde voldoen.

100

Bale was in 2013 de 1e speler ooit die voor minimaal 100 miljoen euro een transfer maakte. In de schaduw van Ronaldo kon de Brit de torenhoge verwachtingen nooit waarmaken.