Testspelers maken indruk bij Achilles, Fransman nog op proef

Testspelers maken indruk bij Achilles, Fransman nog op proef

admin • 14:12, 19-08-2016 / Laatste Update: 19:42, 07-01-2024

Juanito Sequeira heeft deze week tijdens zijn proefperiode bij Achilles'29 een positieve indruk gemaakt. Trainer Eric Meijers wil de 34-jarige Rotterdamse middenvelder net als testspeler Youri Loen graag toevoegen aan de selectie van de Groesbeekse eerstedivisionist. De vraag is alleen of beide spelers instemmen met een amateurcontract.

Meijers zat donderdagmiddag na de laatste training voor de wedstrijd tegen Helmond Sport samen met technisch directeur en assistent-trainer Frans Derks met Sequeira om de tafel. Hij sprak daarna zijn bewondering uit voor voormalig speler van Helmond Sport en FC Dordrecht. "Juanito maakt een heel goede indruk. Hij is erg fit en heeft de hele week prima meegetraind. Juanito heeft honger naar de bal. Dat zie je gewoon aan alles", zei Meijers opgetogen.

Manco

Meijers hoopt dat Sequeira én Loen haalbaar zijn. "We zitten met de financiële kant van het verhaal. Zoveel hebben wij niet te bieden. Dat is ons manco, maar ook ons voordeel. Zo bieden wij jongens als Juanito en Youri wel een kans om te voetballen."

Proefspeler

Achilles hoopt voor het sluiten van de transferdeadline ook nog een rechtsback aan te trekken. Momenteel is Yannick Iwunze op proef. De 23-jarige verdediger is geboren in Parijs, maar heeft ook een Nigeriaans en Amerikaans paspoort. Hij speelde afgelopen jaar voor het Deense Jammerbugt.