Twijfels over inzetbaarheid Guardado en Isimat bij PSV

Twijfels over inzetbaarheid Guardado en Isimat bij PSV

Martijn Baars • 18:02, 14-10-2016 / Laatste Update: 19:01, 05-01-2024

PSV kampt met de nodige blessures. Bij de club spelen Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix sowieso niet mee in het thuisduel met Heracles Almelo van zaterdagavond. Over de andere blessures liet trainer Phillip Cocu zich daags voor het duel met de Almeloërs niet uit. ,,Er is een aantal twijfelgevallen", zo gaf hij aan.

Ook Andrés Guardado hoort bij die twijfelgevallen. De Mexicaan wil voor het duel met Bayern München van woensdag weer fit zijn. Hij werkte de afgelopen weken hard aan zijn herstel. Of hij tegen Heracles al op de bank zit, kon Cocu nog niet zeggen. ,,We bekijken het zaterdagmorgen.''

Isimat

Eerder gaf hij aan dat Guardado Heracles-thuis niet zou halen, maar het gaat de goede kant op met de Mexicaan, die Bayern-uit inderdaad lijkt te gaan halen. Ook Nicolas Isimat-Mirin is een twijfelgeval voor morgenavond nu hij afgelopen week een terugslag kreeg na een eerdere blessure.

Siem de Jong

Het lijkt erop dat PSV start met een middenveld met Bart Ramselaar, Siem de Jong en Davy Pröpper. Achterin kan Daniel Schwaab de plek van Isimat indien nodig overnemen.