Vilhena verlengt spoedig zijn contract bij Feyenoord
i

Pro Shots

Vilhena verlengt spoedig zijn contract bij Feyenoord

Bart van der Wijst • 14:48, 03-05-2017 / Laatste Update: 09:40, 15-01-2024

Tonny Vilhena gaat binnen afzienbare tijd zijn contract bij Feyenoord verlengen. Dat meldt Voetbal International. Volgens hem zou de middenvelder met één of twee jaar gaan verlengen. Vorig seizoen leek Vilhena nog via de achterdeur te vertrekken, maar besloot vanwege privézaken alsnog te blijven.

Op dit moment heeft Vilhena een contract tot medio 2018 in de Kuip. De middenvelder, die een ijzersterk seizoen doormaakt, wil met Feyenoord de Champions League in. Dit seizoen was de definitieve doorbraak van de 3-voudig international, samen met Karim El Ahmadi vormde hij een belangrijk blok op het middenveld. Hij had daarmee een groot aandeel in het aankomende kampioenschap.

[poules_game teasertext="" team="feyenoord" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2016-17" ]

Verlengsessie op Rotterdam-Zuid

Vilhena is niet de eerste die technisch directeur Martin van Geel langer weet te behouden. Eerder verlengden ook verdedigers Terence Kongolo en Rick Karsdorp al hun contract. Evenals El Ahmadi en Bilal Basaçikoglu. Topscorer Nicolai Jørgensen tekende vorig seizoen een 5-jarig contract, dus ligt ook nog even vast in Rotterdam.

Vraagtekens bij Elia en Berghuis

Met Jens Toornstra en Brad Jones zou Van Geel na het kampioenschap een gesprek willen. Laatstgenoemde beschikt over een aflopend contract, maar wil graag blijven. De enige twijfelgevallen zijn Steven Berghuis en Eljero Elia. Elia kan langer door in Rotterdam, maar de vraag blijft of hij dat zelf wil. Berghuis keert terug naar Watford, maar staat open voor een terugkeer volgend seizoen.