Vitesse en Antwerp weten niet te scoren in oefenduel

Proshots

admin • 17:42, 08-09-2018 / Laatste Update: 21:58, 04-01-2024

Vitesse heeft in een oefenduel in België met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Antwerp. Het duel werd om veiligheidsredenen achter gesloten deuren afgewerkt, zodat er geen toeschouwers getuige waren van het debuut van Charly Musonda voor de Arnhemmers.

De 21-jarige Belgische middenvelder is gehuurd van Chelsea en deed in het Bosuilstadion een helft mee.

Veel ongeluk voor Antwerp

De thuisploeg, de nummer 5 in de Belgische competitie, kreeg al na 11 minuten een strafschop na een overtreding van Alexander Büttner. Doelman Eduardo stopte de inzet van Ivo Rodrigues. De Belgen raakten ook nog de paal en zagen een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Na rust kreeg Vitesse een strafschop. De Algerijn Oussama Darfalou miste vanaf de stip. Vitesse vervolgt de competitie volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.