Voetbalvrij weekend kwam heel goed uit voor Michiel Kramer
i

ANP

Voetbalvrij weekend kwam heel goed uit voor Michiel Kramer

admin • 12:47, 01-04-2016 / Laatste Update: 06:40, 08-01-2024

Michiel Kramer heeft het voor hem voetbalvrije weekend op een gedenkwaardige manier doorgebracht. Hij werd voor de tweede keer vader (van zoon Dex) en vroeg ook meteen zijn vriendin ten huwelijk. ,,Ik had dat al wat langer in mijn hoofd zitten", vertelt Kramer vrijdag in een uitgebreid interview met Feyenoord TV.

,,Het moment dat we met z'n vieren bij elkaar waren, was een mooi moment om haar te vragen. De dingen die mij het meeste rust geven, kan ik nu gelukkig bij me houden."

Stijgende lijn

Kramer zit ook als voetballer (weer) goed in zijn vel. ,,Ik begon goed aan het seizoen, daarna heb ik een mindere periode gehad. Ik moest een stap extra doen, harder werken aan mezelf. Nu heb ik de stijgende lijn weer te pakken. Mensen vergissen zich wel eens in mij, maar ik weet van mezelf dat ik meer kan dan alleen goals maken. Ik kan ook assists geven en rust in het spel brengen. De afgelopen weken laat ik dat ook zien. Het is fijn dat ik belangrijk kan zijn voor de ploeg en voor deze club."

Vertrouwen

Volgens de spits staat er voor Feyenoord de komende weken nog veel op het spel. ,,Als we derde worden en de beker winnen, dan kun je toch wel spreken van een geslaagd seizoen. We moeten nu die derde plek zo snel mogelijk veiligstellen. Ik heb er vertrouwen in dat we dat gaan doen."

[poules_game team="feyenoord" pool=“sportnieuws-wekelijks/eredivisie-2015-16”]