Dit zijn de wedstrijden die je dit weekend absoluut NIET mag missen!
i

REUTERS

Dit zijn de wedstrijden die je dit weekend absoluut NIET mag missen!

admin • 13:54, 02-02-2019 / Laatste Update: 20:21, 05-01-2024

Huts! Het is weer tijd voor een lekker voetbalweekend. Gisteren werd er in Doetinchem al afgetrapt met dé degradatiekraker van dit moment, die De Graafschap overigens met 3-0 won, maar ook in het buitenland kunnen we weer smullen deze dagen. Check hier een overzicht!

La Liga

Voor Barça en Real staat er dit weekend allebei een thuiswedstrijd op het programma. De Catalanen krijgen zaterdag om 18:30 uur Valencia op bezoek, dat al 3 wedstrijden op rij niet verloor. De Madrilenen staan zondagavond om 20.45 uur in het eigen Estadio Santiago Bernabéu tegenonver nummer 5 Alavés. Atlético Madrid staat momenteel 2e in La Liga en speelt zondag om 16.15 uur een uitwedstrijd tegen Real Betis. 

Ligue 1

Door naar Frankrijk, waar Memphis Depay het zondag om 21.00 uur in dé topper van het voetbalweekend aldaar opneemt tegen Paris Saint Germain. De nummer 1 komt op bezoek in het Parc Olympique Lyonnais, waar nummer 3 Olympique Lyon zijn uiterste best mag doen om punten te pakken. Zelf verloor Olympique Lyon al 6 wedstrijden niet, maar of dat genoeg is tegen het Neymar-loze PSG? Memphis heeft in elk geval mooie herinneringen aan het thuisduel met PSG. Vorig seizoen werd hij namelijk matchwinner door in de 94e minuut de winnende voor Lyon te maken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ook in Portugal staat er een absolute topwedstrijd op het programma. Marcel Keizer en Bas Dost mogen zich na de gewonnen bekerfinale tegen FC Porto opmaken voor de kraker tegen stadsgenoot Benfica. Het verschil op de ranglijst is 2 plaatsen: Benfica staat 2e en Sporting Portugal staat 4e. Eerstgenoemde heeft 5 punten meer dan de equipe met Nederlanders.