Willem II is tijdelijk koploper na winst op Emmen, Vitesse deelt punten met Heracles
i

BSR Soccrates

Willem II is tijdelijk koploper na winst op Emmen, Vitesse deelt punten met Heracles

admin • 00:25, 25-08-2019 / Laatste Update: 03:20, 08-01-2024

In de Eredivisie werd zaterdagavond weer volop gevoetbald. Willem II moest in eigen huis tegen FC Emmen proberen om hun goede seizoensstart een vervolg te geven. Vitesse ging op bezoek in Almelo en hadden een lastige wedstrijd op het kunstgras.

In Tilburg was Mats Köhlert de gevierde man voor de Tilburgers. Hij maakte 2 doelpunten en zorgde er zo eigenhandig voor dat de 3 punten in Tilburg bleven. Marko Kolar scoorde nog wel vanaf 11 meter voor FC Emmen, maar dat bleek alleen een doelpuntje voor de eer te zijn. Willem II is daardoor even koploper met 9 punten uit 4 wedstrijden!

Puntendeling in Almelo

Byran Linssen brak de score open voor de bezoekers in Almelo in de 66e minuut. In de 80e minuut maakte Cyriel Dessers de gelijkmaker, nadat de VAR nog wel even had teruggekeken of er onderweg nog een overtreding werd begaan. Na afloop werd daar nog even over gesproken, maar de Russische trainer Leonid Slutski van Vitesse wilde tegenover de camera's van Fox Sports ook wel toegeven dat het niet de beste wedstrijd van Vitesse was geweest.