Zaakwaarnemer Nübel bedreigd vanwege pikante transfer naar Bayern
i

BSR Agency

Zaakwaarnemer Nübel bedreigd vanwege pikante transfer naar Bayern

admin • 20:49, 15-01-2020 / Laatste Update: 19:53, 07-01-2024

Alexander Nübel (je weet wel, van die schandalige karatetrap) is een van de grootste keeperstalenten in het Duitse voetbal. De doelman van Schalke 04 had dan ook de clubs voor het uitkiezen en koos voor een overstap naar Bayern München. Een overstap die niet iedereen binnen Schalke kon waarderen. Ook zijn zaakwaarnemer heeft te maken met boze Schalke-fans.

Pas maar op

Stefan Backs zegt tegen persbureau SID dat hij en zijn familie bedreigd zijn. "De aanvallen van Schalke-fans nemen nu vormen aan die moeilijk te verdragen zijn. In deze tijd staat er geen rem meer op mensen, zo lijkt het. Ik ben beledigd, bedreigd en ik lees dingen als "pas op dat je niet de verkeerde mensen tegenkomt"'.

Advocaat

In een enkel geval heeft hij zelfs een advocaat moeten inschakelen. "Tegenwoordig moet je alles maar doorstaan. Ik moet nu echt goed nadenken of het wel verstandig is om naar een stadion te gaan. Zelfs mijn ouders krijgen het mee en ik moest mijn zoon uitleggen hoe hij ermee moet omgaan als hij er op school iets over krijgt te horen."

Transfervrij

De overstap naar Bayern is al niet fraai volgens de fans, maar waarschijnlijk doet het de aanhang van Die Königsblauen vooral pijn dat hij transfervrij de deur uit wandelt. "Schalke heeft genoeg tijd gehad om met Alex te verlengen, maar dat is niet gebeurd. We hebben een ultimatum gesteld tot het einde van de 1ste seizoenshelft. Als geld echt zo'n grote rol speelde, was hij wel naar het buitenland gegaan. Hij heeft verschillende aanbiedingen gehad, maar het gaat Alex niet om geld. Het aanbod van Bayern was zelfs lager dan andere."