ZUCHT! Tottenham geeft na shitload aan gezeik het personeel tóch gewoon salaris
i

Imago Sport

ZUCHT! Tottenham geeft na shitload aan gezeik het personeel tóch gewoon salaris

Robert Hüsken • 00:18, 14-04-2020 / Laatste Update: 20:42, 07-01-2024

Tottenham Hotspur heeft nadat het ziek veel kritiek kreeg de beslissing teruggedraaid om de salarissen van het personeel te korten. 550 medewerkers van de club kregen 20 procent minder salaris in april en mei zodat zij hun werk konden behouden.

Spurs vindt nu ineens dat alleen directieleden een salarisreductie krijgen en dat al het andere personeel het normale salaris ontvangt.

Reactie

,,De kritiek die we hebben gekregen, kwam extra hard aan vanwege al het goede werk dat we doen, vooral lokaal", zei Levy maandag. ,,Het was als bestuurders van deze club nooit onze bedoeling om iets anders te doen dan ervoor te zorgen dat banen beschermd zouden zijn, terwijl we als club zo goed mogelijk door deze onzekere periode proberen te komen. Het spijt ons dat hierdoor zorgen zijn ontstaan. We gaan van alles doen om ervoor te zorgen dat de fans trots op hun club zijn."

Zo fungeert het nieuwe stadion van de Spurs de komende weken als de plek waar medewerkers van de nationale gezondheidszorg (NHS) en hun families getest kunnen worden op het coronavirus. Diverse ruimtes in het stadion zijn daarvoor omgebouwd.