Zwaarbevochten gelijkspel voor Club Brugge na dubbelslag Denswil (video)
i

ANP

Zwaarbevochten gelijkspel voor Club Brugge na dubbelslag Denswil (video)

Trevor Wagener • 01:01, 27-07-2017 / Laatste Update: 10:59, 05-01-2024

Stefano Denswil is helemaal los! Daar waar de 24-jarige verdediger eerder op de avond ook al scoorde uit een vrije trap, doet de oud-Ajacied dat in de dying seconds of de wedstrijd nog eens alsof het niets is! De mandekker bezorgde Club Brugge een zwaarbevochten punt tegen het Turkse Istanbul Basaksehir: 3-3.

Stefano Denswil (Club Bruges) goal against Basaksehir (3-3) | https://t.co/qo2U6pPToj #Denswil #ClubBrugge #Holland

— Goal Highlights (@pmr_notifier) 26 juli 2017

Chaotische 2e helft

Lang leek er helemaal niets aan de hand voor Club. De ploeg leidde met 2-0 door doelpunten van dus Denswil en Denis Bonaventure. De Belgen konden niet bekomen van de Turkse wederopstanding die volgde.

Onder aanvoering van de op doelpunten jagende Marcio Mossoro begonnen de Turken aan een aanvallend offensief. Binnen no time stond het 2-2: Mossoro en Eljero Elia zette hen op gelijke hoogte. Toen diezelfde Mossoro voor de 2-3 tekende, leek het Belgische verzet gebroken.

Plopping like Denswil

Tot Denswil voor de 3e keer die avond deed waar hij zo goed in is: vrije trappen binnenschieten. Zijn 1e poging eindigde overigens op de paal. De Belgische topclub moet volgende week een goed resultaat halen om zicht te houden op de Champions League.