FC Twente Vrouwen haalt nieuwe keeper en verlengt met 6-tal

13 juni 2017

Ron Jonker

FC Twente Vrouwen heeft goede zaken gedaan. Niet alleen heeft de club het contract van zes speelsters verlengd, de club heeft ook Daphne van Domselaar van Telstar overgenomen.


Bente Jensen, Anouk Borgman, Cheyenne van den Goorbergh, Sabrine Ellouzi, Fieke Hendriks en Licia Darnoud hebben zich voor komend seizoen verbonden aan FC Twente. De 17-jarige Daphne van Domselaar komt over van SC Telstar en is keepster van Oranje 017.

Trainer Tommy Stroot zegt tegen de Twentsche Courant Tubantia blij te zijn met de ontwikkelingen is zijn selectie: "De selectie voor het nieuwe seizoen krijgt steeds meer vorm. We zetten meer en meer in op talenten aan ons binden en jonge speelsters kansen geven."

Ontwikkelen
Stroot: "Met deze zeven geven we daar weer een goede invulling aan. Ik ben dan ook blij dat we deze speelsters komend seizoen bij ons op het veld zien. Met hun eigen specifieke kwaliteiten die we met elkaar verder willen ontwikkelen zijn ze belangrijk voor de selectie. Natuurlijk is het dan ook nog eens mooi dat vijf van hen al langer aan de club verbonden zijn en ieder seizoen stappen maken. Uitgroeien tot onbetwiste basisspeelsters is waar we voor gaan."